Booking agency

Met het Conservatorium Maastricht Booking Agency slaan we twee muzikale vliegen in één klap. Enerzijds kunnen bedrijven en particulieren onze meest getalenteerde en al door ons geselecteerde musici boeken voor het muzikaal opluisteren van bijvoorbeeld (bruilofts)feesten, huiskamerconcerten of openbare recitals. Anderzijds krijgen onze studenten Jazz en Klassiek, die uit meer dan 42 landen komen, zo de kans om nog meer op te treden, podiumervaring op te doen en hun brede repertoire voor het voetlicht te brengen.

Aarzel dus niet om deze toptalenten in de schijnwerpers te zetten en vul onderstaand formulier in, liefst drie weken voor het geplande optreden. We bespreken graag wensen ten aanzien van oeuvre en instrumenten en adviseren waar mogelijk over onze solisten, duo’s, pianotrio’s, strijkkwartetten, ensembles, combo’s, combo’s met dj en (big)bands. De tarieven zijn vanaf € 75 per musicus per uur, maar dat is mede afhankelijk van het niveau van de musicus en eventuele speciale wensen met betrekking tot repertoire of ensemblecombinaties. Na akkoord op ons voorstel, verloopt het contact en de betaling direct tussen diegene die geboekt heeft en de uitvoerende musici/musicus.

U kunt overigens ook bij ons ook twee muziekzalen huren voor eigen gebruik. De zalen hebben een uitstekende akoestiek en de grootste zaal - de Willem Heijstek zaal - kan bijna 400 gasten herbergen tijdens een concert. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met Inge Geerlings-Aelmans.