Klassiek

De afdeling Klassieke Muziek, zeer internationaal samengesteld, is een hechte gemeenschap. Wij werken samen aan één doel: onze studenten in een sfeer van collegialiteit laten groeien tot excellente musici, die met hun energie en creativiteit een waardevolle bijdrage aan het internationaal muziekleven en de maatschappij leveren. Maastricht, onze vestigingsplaats, ligt midden in Europa - de bakermat van klassieke muziek.

Muziek maken is een van de mooiste en meest vervullende bezigheden. Muziek als vak is een pittige keuze: er is meer voor nodig dan talent of de gave van het bespelen van een instrument. Ook vaardigheden als nieuwsgierigheid, een actieve onderzoekende houding en een artistieke én sociale persoonlijkheid zijn onmisbaar!

Wij zijn gericht op samen excelleren – studeren aan Conservatorium Maastricht is dan ook een terechte keus voor veel jonge, ambitieuze musici. Wat kies jij?


Vanwege de vele internationale bezoekers van deze pagina, wordt deze website voornamelijk in het Engels weergegeven. Klik op onderstaande button voor meer informatie in het Engels over de afdeling Klassiek.