Booking Agency Jazz

Robert van der Padt

Jazz
robert.vanderpadt@zuyd.nl

Robert van der Padt is the Booking Agent Jazz Department. He grew up in Maastricht and lives in Amsterdam. He received his Master of Music in jazz piano with Jeroen van Vliet in Tilburg after earning his bachelor's degree in Utrecht.
As a pianist/composer, he performs with his own bands at many venues and festivals in the Netherlands and Belgium, and this aroused his interest in booking concerts and bringing programmer and artist together. In 2015 he founded Birdcall Bookings, with which he supports young bands in the crossover jazz genre and advice in booking concerts.

Robert van der Padt is de Booking Agent Jazz Department. Hij groeide op in Maastricht en woont in Amsterdam. Na een bachelor in Utrecht behaalde hij in 2016 zijn Master of Music voor jazz piano bij Jeroen van Vliet in Tilburg. Als pianist/componist speelt hij al enkele jaren met zijn eigen groepen op vele podia en festivals in Nederland en België, en dit wekte bij hem de interesse in het boeken van concerten en het in contact brengen van programmeur en artiest. In 2015 richtte hij daarom Bird Call Bookings op, waarmee hij jonge bands in het cross-over jazz genre ondersteunt en adviseert in het boeken van concerten.

- Robert works at Conservatorium Maastricht on Tuesdays and Wednesday -Share: