Benefit Concert Jong Talentenklas presenteert zich

Classical Concert Junior Conservatorium
05.21.2017

14.30h

Benefit Concert Jong Talentenklas presenteert zich in samenwerking met Lions Club Roermond Regio

Junior Conservatorium Maastricht op zoek naar nieuw jong talent!
Zit je nog op de middelbare school, is muziek jouw passie en heb jij al veel ervaring met een muziekopleiding (muziekschool, muziekvereniging, privé docent), dan is dit nu jouw kans!

‘De Jong Talentenklas’ van Junior Conservatorium Maastricht zoekt ieder jaar aanstormend talent uit de regio, dat hun muzikale vaardigheid verder wil ontwikkelen. Aangezien de landelijke Lionsclub 100 jaar bestaat, biedt deze club in samenwerking met het Junior Conservatorium Maastricht jou een echt podium!

Eerste concert in Roermond
Op zondag 21 mei 2017 om 14.30 uur is er een Benefietconcert in zaal ‘De Ooleander’ van Hotel-Restaurant De Oolderhof, Broekstraat 35, Roermond/Herten. Ook jij kan hier je talent tonen aan een breed publiek. Tegelijkertijd doe je goede podiumervaring op.
De opbrengst gaat rechtstreeks naar ‘De Jong Talentenklas’ van Junior Conservatorium Maastricht (bijv. voor buitenlandse concertreizen voor jonge talenten).

Meld je nu aan!
Heb je interesse of wil jij je aanmelden? Neem dan contact op met Alejandro Serena (Conservatorium Maastricht).

Jong Talentenklas van Conservatorium Maastricht
De Jong Talentenklas is een (internationale) opleiding en is onderdeel van het Junior Conservatorium Maastricht dat zich richt op de ontwikkeling van getalenteerde jonge musici. Door deze musici in één opleiding samen te brengen, krijgen zij alle gelegenheid om samen te excelleren. Zij staan onder de bezielende leiding van Alejandro Serena en Rik Bastiaens, docenten van Conservatorium Maastricht. In dit verband treden zij ook vaak op in concertzalen in binnen- en buitenland.

Lions Club 100 jaar!
Voor meer inlichtingen over de Lions Club: Hans Dohmen (Lions Roermond Regio)

Klik hier voor het aanvraagformulier voor het bestellen van toegangskaarten voor het concert.Share: