Step 1/4

Master of Music, Education Track

Ben jij een muziekdocent die op zoek is naar onderwijskundige en artistieke verdieping? Ben jij een musicus met hart en ambitie voor educatie? Als je je Bachelor of Music in Education hebt afgerond, dan sluit deze studie naadloos aan. Zo niet? Bekijk dan de studierichting Music in Education Intensive of Bachelor of Music in Education.
 
Deze tweejarige, gepersonaliseerde Masteropleiding verruimt je beroepsmogelijkheden. Je krijgt de kans je specialisatie en talent te verdiepen, zodat je wordt opgeleid tot een buitengewoon veelzijdig music educator van het allerhoogste niveau. Je krijgt les op basis van je instroomniveau, je motivatie en je leervragen. Daarbij krijg je studieloopbaan- en onderzoeksbegeleiding. Je bent in ieder geval een zelfstandig opererende, ondernemende en muzikale persoonlijkheid.

Je deinst niet terug voor zelfreflectie en hebt oog voor de maatschappelijke, culturele en muziekeducatieve internationale context.

Deze tweetalige track, wordt gevormd door programmaonderdelen uit de Master of Music (klassiek/jazz) en een onderwijskundige verdieping. Je ontvangt het diploma Master of Music. De kern van het programma en het onderzoek zijn gericht op onderwijskundige en muziekeducatieve vraagstukken uit de beroepspraktijk.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de coördinator Marc Rutten, marc.rutten@zuyd.nl.

English? Check the link.