Do I have the required prior education?

Master of Music, Educational Track

Ben jij een muziekdocent die op zoek is naar onderwijskundige en artistieke verdieping? Ben jij een musicus met educatieve ervaring en ambitie? Als je je Bachelor of Music in Education hebt afgerond, dan sluit deze studie naadloos aan.

Deze tweejarige, gepersonaliseerde Masteropleiding verruimt je beroepsmogelijkheden. Je krijgt de kans je specialisatie en talent te verdiepen, zodat je wordt opgeleid tot een buitengewoon veelzijdig music educator van het allerhoogste niveau. Je krijgt les op basis van je instroomniveau, je motivatie en je leervragen. Daarbij krijg je studieloopbaan- en onderzoeksbegeleiding. Je bent in ieder geval een zelfstandig opererende, ondernemende en muzikale persoonlijkheid.

Je deinst niet terug voor zelfreflectie en hebt oog voor de maatschappelijke, culturele en muziekeducatieve internationale context.

Deze tweetalige Master of Music, educational track, wordt gevormd door programmaonderdelen uit de Master of Music (klassiek/jazz) en een onderwijskundige verdieping. Je ontvangt dan ook het diploma Master of Music. De kern van het programma en het onderzoek zijn echter gericht op onderwijskundige en muziekeducatieve vraagstukken uit de beroepspraktijk.

Meer informatie is verkrijgbaar bij het hoofd van de afdeling,
 felix.havenith@zuyd.nl

English? Check the link.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze track? Klik op de button.