Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MEET Simone - (eerstejaars student) Docent Muziek

Mijn naam is Simone Thijssen. Ik ben 17 jaar oud en volg momenteel het eerste jaar van de opleiding Docent Muziek.

Voordat ik begon aan de opleiding heb ik deelgenomen aan het junior Docent Muziek traject. Dit deed ik een jaar lang in combinatie met mijn middelbare school. Dit was erg goed te combineren. Mijn passie voor muziek begon natuurlijk al veel eerder. Van jongs af aan zong ik al de hele dag door en vanaf mijn 9de ben ik gestart met gitaar spelen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, als hobby. Vanaf de middelbare school werd muziek voor mij meer dan een hobby en heb ik ook redelijk wat podiumervaring op mogen doen.

Ik wil graag andere kinderen eenzelfde mooie tijd bieden zoals ik die heb gehad. Vandaar dat de rol als muziekdocent mij ook heel erg aanspreekt.

Tijdens mijn deelname aan het junior traject heb ik mij kunnen ontwikkelen in piano, zang en theorie. Nu ik in mijn eerste jaar zit merk ik hier nog steeds voordelen van. Buiten dat het heel fijn is dat ik al een aantal docenten en studenten kende, merk ik ook dat je een goede basis beheerst en daardoor heel goed meekomt in de leerstof. Tijdens het junior traject heb je echt rustig de tijd om even aan de, vind ik, gezellige sfeer op school te proeven en om jezelf zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.